Kinderdiëtetiek – Nieuwenhuijzen Diëtetiek:

Cachèl van den Nieuwenhuijzen, diëtist:

In 2015 ben ik afgestudeerd als diëtist en inmiddels werk ik 4 jaar voor mijn eigen praktijk Nieuwenhuijzen Diëtetiek. In mijn praktijk sta ik klaar voor iedereen van jong tot oud.

Voor iedereen is een gezond eetpatroon met voldoende goede voedingsstoffen van belang. Voor kinderen is dit extra belangrijk gezien zij nog in de groei zijn. Kinderdiëtetiek is er dan ook niet alleen voor kinderen met overgewicht, maar kan ook van belang zijn bij algemene voedingsvragen voor kinderen of bijkinderen die niet kunnen of niet willen eten of bij algemene voedingsvragen.

 

Samen met de ouders en het kind ga ik op zoek naar eengeschikte en passende voeding. Daarbij ligt de nadruk op alles wat wel gegeten mag worden. Ik ben van mening dat er geen verboden producten zijn. Voor een kind is het belangrijk om een keer iets extra’s te mogen, hierbij draait alles om de juiste balans.

Vanuit de basisverzekering worden de eerste drie uur vergoed. Er is geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

 

Info

Jeske Baeten Psycho Motorische Kinder Therapie is een kleinschalige praktijk voor kind-/jeugdzorg én ouderbegeleiding in Goirle waarin meerdere vaktherapeuten werkzaam zijn.

Copyright © 2021 All rights reserved.