Bewegen
Bewegen
Spelen
Spelen
Leren
Leren
Voelen
Voelen
Ervaren
Ervaren
Bewust worden
Bewust worden
Proberen
Proberen
Doen
Doen

Wat is uw hulpvraag?

Ik zie graag dat mijn kind ..

Uw kind zit niet lekker in zijn vel en raakt steeds verder uit balans. Thuis en/of op school loopt het niet zoals u zou willen. Misschien herkent u dit gedrag in uw kind:

Sociaal/emotioneel gedrag:

Bewegingsgedrag:

Cognitief gedrag:

Voor wie is PMKT geschikt?

De therapie is bij uitstek geschikt voor kinderen en jongeren die niet lekker in hun vel zitten, ze lopen vast in hun ontwikkeling en uiten dat in hun gedrag. Kinderen en jongeren willen liever iets doen, dan praten. Psychomotorische kindertherapie biedt kinderen en jongeren een mogelijkheid om nieuwe/andere ervaringen op te doen, waarbij de therapeut samen met het kind stil staat bij wat het voelt, beleeft en ervaart. Hierdoor komt de ontwikkeling weer op gang.

Daarnaast is de therapie geschikt voor kinderen en jongeren met onplezierige of traumatische (lichamelijke) ervaringen en kinderen met hechtingsproblemen en/of stoornissen.De therapie biedt kinderen, jongeren en hun ouder(s)/verzorger(s):

Info

Jeske Baeten Psycho Motorische Kinder Therapie is een kleinschalige praktijk voor kind-/jeugdzorg én ouderbegeleiding in Goirle waarin meerdere vaktherapeuten werkzaam zijn.

Copyright © 2021 All rights reserved.