VERGOEDINGEN

Vergoedingen

Er zijn diverse mogelijkheden om PMKT vergoed te krijgen:

PMKT Praktijk hanteert de volgende tarieven:

Het uurtarief m.i.v. 1 januari 2022 bedraagt € 85,00 (BTW vrijgesteld). De onderzoeksfase (inclusief behandelingsplan) en therapie-uren worden per maand gefactureerd. Betalingstermijn is 8 dagen na factuurdatum.

Gemeente / jeugdzorg

Zorg in regio Hart van Brabant: Deze tekst ‘onder’ het icoontje van de gemeente/Jeugdzorg, dus als je erop klikt dat de tekst zichtbaar wordt. Dan is het niet nodig deze nogmaals onderaan in beeld te laten komen.

Jeske Baeten PMKT heeft sinds 1 januari 2017 een contract met 10 gemeentes in de regio Midden-Brabant voor de vergoeding van de kosten voor PMKT. De volgende gemeenten vallen hieronder: Goirle, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Dongen, Gilze en Rijen, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand en Tilburg.

Deze vergoeding is alleen mogelijk na een ‘keukentafelgesprek’ met een consulent van de gemeente De Toegang / Het Loket. Jeske Baeten PMKT declareert rechtstreeks bij de gemeente waar de zorgvrager is ingeschreven. Er geldt geen eigen bijdrage of eigen risico

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met de praktijk.

 

Huis-/jeugdarts

Jeske Baeten PMKT heeft sinds 1 januari 2017 een contract met 10 gemeentes in de regio Midden-Brabant (‘button’ om aan te klikken waardoor je op de website komt: https://www.zorginregiohartvanbrabant.nl/jeugdhulp/) voor de vergoeding van de kosten voor PMKT. De volgende gemeenten vallen hieronder: Goirle, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Dongen, Gilze en Rijen, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand en Tilburg.

Deze vergoeding is alleen mogelijk via een verwijzing van de Huisarts, Jeugdarts of Medisch Specialist.

Wat moet er in de verwijzing staan?

  • Naam verwijzer, AGB-code, adres verwijzer
  • Datum verwijzing
  • Naam van onze praktijk
  • Naam, adres, geboortedatum en BSN nummer van de patient
  • Korte omschrijving van de problematiek/hulpvraag.

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met de praktijk.

Zorgverzekeraar

Een aantal zorgverzekeraars kent een (gedeeltelijke) vergoeding bij een aanvullende verzekering (alternatieve geneeswijzen). Voor de voorwaarden van vergoeding kunt u contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij.

Dmv onderstaande link kun je controleren of je in aanmerking komt voor vergoeding via uw zorgverzekeraar:

Vermeld daarbij dat de therapeut is aangesloten bij: de Vakvereniging FVB/NVPMKT (Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Kindertherapie) en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

 

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met de praktijk.

 

Gezins PMT

Wil je graag meer weten
of een afspraak maken?


Info

Jeske Baeten Psycho Motorische Kinder Therapie is een kleinschalige praktijk met vestigingen in Goirle en Berkel-Enschot, waarin diverse vaktherapeuten werkzaam zijn.

Copyright © 2021 All rights reserved.