Mind Eye Power – M.E.P.

Mind Eye Power is ontwikkeld door Jacqueline Venbrux.

Mind Eye Power is een krachtige, innovatieve en toegankelijke methode om diepgaande en blijvende verandering te brengen in angsten en onverwerkte emoties, saboterende overtuigingen, hardnekkige gedragspatronen, (gevolgen van) trauma.

De MEP is een erkende beroepsscholing door de stichting keurmerk beroepsscholingen (SKB) en Register Vaktherapie (SRVB).

Hoe werkt het:
De ogen zijn het toetsenbord van de hersenen en met bepaalde oogbewegingen krijg je grip op de bedrading van het brein. Het trauma kan letterlijk en figuurlijk ontzenuwd worden. 

Mind Eye Power is niet persé alleen gericht op traumabehandeling maar kan ook ingezet worden om ongezonde overlevingsmechanismen te ontkoppelen en te overschrijven.

Het is mogelijk om oude pijn, angsten en houvasten moeiteloos achter je te laten. Je vindt in jezelf antwoorden op levensvragen en je creëert een nieuwe, ondersteunende en meer gezonde levenshouding.

Het kind of de jongere krijgt grip op de diepere lagen van het brein en de samenwerking met de ‘buikhersenen’, het intelligente hart en het celgeheugen. Het streven is om hoofd, hart en buik meer op één lijn te brengen waardoor er meer coherentie ontstaat in denken, voelen en doen.

Info

Jeske Baeten Psycho Motorische Kinder Therapie is een kleinschalige praktijk voor kind-/jeugdzorg én ouderbegeleiding in Goirle waarin meerdere vaktherapeuten werkzaam zijn.

Copyright © 2021 All rights reserved.